НОВИНИ ОТ ARTPRICE.BG
Антики на показ в Париж (01.09.2010)
За арт любителите от цял свят от 15 до 22 септември 2010г. салон „The Nave” в Гран пале в Париж представя „Биенале на Антикварите”.
Изисканото международно събитие изпъква с антични експонати, картини и бижута, които привличат погледа на изявени колекционери и почитатели на изкуството.

Салонът приветства 80 от водещите търговци на антики от цял свят, както и седем лидера в бижутерията като всички те ще представят най-изящните си творби от различни периоди и раздели : мебели и произведения на изкуството от XVII век, XVIII век и XIX век, приложните изкуства на XХ век, скулптури, стари модерни картини и рисунки, Азиатско изкуство, археологическо и примитивно изкуство, сребърни и златни изделия, антикварски и редки книги, пощенски марки и стари оръжия.

За първи път „the Great Balcony” ще приюти центъра на събитието, а именно 25 арт дилъри, които представляват бъдещето на биеналето, като всеки от тях ще покаже на зрителите един предмет по техен избор.

Тази година биеналето празнува 25-тата си годишнина в сърцето на международния арт пазар.
Събитието се организира от „Националния синдикат на антикварите"

Биенале на антикварите, плакат
Биенале на антикварите, плакат
 
Други новини от тази категория
Коментари | 0 коментара

Добавете коментар
  Трябва да се регистрирате от ТУК или да се логнете от полетата в дясно, за да пишете коментари

Лична зона
Вход
Регистрирай се безплатно, участвай и ти!
Регистрирайте се в най-големия некомерисиален български сайт за изкуство и ще можете да разглеждате произведения за продажба, подробна информация за автори и търгове. Можете да публикувате произведения за продажба и търгове, да добавяте информация за автори.
Регистрирай се сега!
Електронeн бюлетин
Запишете се в бюлетина на ArtPrice.bg за да получавате винаги актуална информация, директно на Вашия имейл!