НОВИНИ ОТ ARTPRICE.BG
Дипломираните бакалаври от Националната художествена академия редят изложба в галерията на СБХ (22.07.2022)

 Националната художествена академия ви кани на изложба на дипломираните бакалаври от НХА в галерия „Шипка“ 6, СБХ. Изложба се открива на 25 юли и продължава до 6 август 2022, на ул. „Шипка“ 6, ет 1.

Изложбите на дипломантите от НХА са едно от най-емблематичните събития в живота на Академията. Работите и проектите на младите художници показват творчески умения, авторски виждания и иновации в областта на изящните и приложните изкуства и дизайна.

На 25 юли 2022 от 16:00 часа, в деня на откриването на изложбата на дипломираните бакалаври, ще се проведе и церемония по дипломиране на студентите (бакалаври и магистри) от випуск 2022 от НХА. Ректорът на Академията ще връчи на дипломираните студенти удостоверения за завършен курс на обучение.

По време на откриването на изложбата на дипломираните бакалаври в СБХ ще бъдат връчени 6 равностойни награди от по 500 лв. за постижения в изобразителното изкуство. Жури от НХА ще определи носителите на наградите.

.
.
 
Други новини от тази категория
Коментари | 0 коментара

Добавете коментар
  Трябва да се регистрирате от ТУК или да се логнете от полетата в дясно, за да пишете коментари

Лична зона
Вход
Регистрирай се безплатно, участвай и ти!
Регистрирайте се в най-големия некомерисиален български сайт за изкуство и ще можете да разглеждате произведения за продажба, подробна информация за автори и търгове. Можете да публикувате произведения за продажба и търгове, да добавяте информация за автори.
Регистрирай се сега!
Електронeн бюлетин
Запишете се в бюлетина на ArtPrice.bg за да получавате винаги актуална информация, директно на Вашия имейл!