НОВИНИ ОТ ARTPRICE.BG
Изложение в Музея на науките в Лондон от 03.02. – 07.02.2010 (27.01.2010)

Посетете изложението озаглавено „Watercolours + Works on Paper Fair” през февруари, за да видите:

Watercolours: включва картини от 17-ти век до наши дни, всички рисувани на ръка, с мастило, молив, креда, пастел, гваш, акварел или въглен.

Works on Paper: това са по-широк диапазон от автентични творби върху хартия, включващи отпечатъци, снимки и плакати.

Тази година на изложението ще бъдат представени над 50 галерии, като десет от тях ще вземат участие за първи път. Всеки изложител ще носи избрана от него колекция от произведения на изкуството.

Всички произведения участващи в изложението са предназначени за продажба, като цените варират от 200 лв. (£100) за най-евтината до 200 000 лв. (£100 000) за най-скъпата творба. Всяка една картина ще бъде проверена от комисия от музейни експерти и ще й бъде сложен етикет с пълните подробности за нея, включително цената. При закупуване на произведение от изложението, ще може да бъде взето същия ден.

В допълнение към творбите за продажба ще има специална изложба на рисунки, акварели и фотографии заети от огромния архив на Музея на науките, които обикновено не биват излагани.

 
Други новини от тази категория
Коментари | 0 коментара

Добавете коментар
  Трябва да се регистрирате от ТУК или да се логнете от полетата в дясно, за да пишете коментари

Лична зона
Вход
Регистрирай се безплатно, участвай и ти!
Регистрирайте се в най-големия некомерисиален български сайт за изкуство и ще можете да разглеждате произведения за продажба, подробна информация за автори и търгове. Можете да публикувате произведения за продажба и търгове, да добавяте информация за автори.
Регистрирай се сега!
Електронeн бюлетин
Запишете се в бюлетина на ArtPrice.bg за да получавате винаги актуална информация, директно на Вашия имейл!