НОВИНИ ОТ ARTPRICE.BG
Стартира конкурса Гауденц Руф за съвременно изкуство (31.01.2010)
30 април 2010 е крайният срок за предаване на портфолиа за конкурса Гауденц Б. Руф – едно от малкото състезания у нас, което акцентира на съвременни форми и млади артисти. Това е четвъртото издание на конкурса в България.

Наградата се присъжда в две категории – за млади творци на стойност 2,500 евро и за утвърдени творци на стойност 4,500 евро.
Всички кандидати, които бъдат допуснати до втория кръг на конкурса ще бъдат поканени да представят свои работи, които ще бъдат показани в голяма изложбана номинираните през есента – в Софийската градска художествена галерия.

Членове на журито за 2010 година са Лоран Хеги, Сент-Етиен, Франция; Правдолюб Иванов, София; Весела Ножарова, София; Дарко Сенекович, Цюрих, Швейцария; Мария Василева, София и Гауденц Б. Руф, Цюрих, Швейцария.
Повече информация за тазгодишното издание на конкурса може да се намери на официалната страница на състезанието.
 
Други новини от тази категория
Коментари | 0 коментара

Добавете коментар
  Трябва да се регистрирате от ТУК или да се логнете от полетата в дясно, за да пишете коментари

Лична зона
Вход
Регистрирай се безплатно, участвай и ти!
Регистрирайте се в най-големия некомерисиален български сайт за изкуство и ще можете да разглеждате произведения за продажба, подробна информация за автори и търгове. Можете да публикувате произведения за продажба и търгове, да добавяте информация за автори.
Регистрирай се сега!
Електронeн бюлетин
Запишете се в бюлетина на ArtPrice.bg за да получавате винаги актуална информация, директно на Вашия имейл!