НОВИНИ ОТ ARTPRICE.BG
От 14 до 16 май ще се проведе едно от най-обичаните лондонски изложения на изкуство (14.04.2010)
Над 150 специално избрани художници, скулптори, графици и фотографи отново ще имат възможността да предложат свои творби за продажба директно на публиката по време на 19-тото подред изложение за съвременно изкуство „Battersea”, Лондон. Основано през 1992 г. изложението предлага един достъпен начин за професионалните творци да продават директно на купувачите на изкуство, а за хората с интереси в изкуството да се сдобият с най-добрите съвременни произведения.
 
Цените варират от £ 40 до £ 4000, като всеки щанд на изложението представлява нещо като самостоятелна изложба на художника, без комисионна такса при продажба. Изложението предлага на любителите на изкуство широк асортимент от произведения, способни да задоволят всеки вкус и бюджет. Това най-голямо изложение на изкуство в Обединеното Кралство дава възможност на художниците да увеличат популярността си и да развият тяхната кариера.
 
Измежду художниците участващи в изложението е Уил Тийтър, който ще покаже своята известна поредица от магически-реалистични картини. Уил Рочфорт, който е официален художник за лондонските олимпийски и паралимпийски игри за 2012 г., ще представи свои илюстрации и маслени платна. Установилата се в Бристол художника Алис Харфилд ще отбележи присъствието си на изложението с отличителени триизмерни акрилни платна, изпълнени с ярки флорални мотиви. Възпитаничката на Колежа по Изкуствата в Челси, Айнур Караман ще предложи на публиката абстрактни композиции върху платно. По-интересните скулптори са Вик Бамфорт, създаващ произведенията си от стъкло с техники за рисуване и югославският скулптор Желко Иванкович, представящ впечатляващите си външени скулптури изработени от камък и метал.
Amanda Halliwell,
Amanda Halliwell, "Blue Lagoon"
 
Други новини от тази категория
Коментари | 0 коментара

Добавете коментар
  Трябва да се регистрирате от ТУК или да се логнете от полетата в дясно, за да пишете коментари

Лична зона
Вход
Регистрирай се безплатно, участвай и ти!
Регистрирайте се в най-големия некомерисиален български сайт за изкуство и ще можете да разглеждате произведения за продажба, подробна информация за автори и търгове. Можете да публикувате произведения за продажба и търгове, да добавяте информация за автори.
Регистрирай се сега!
Електронeн бюлетин
Запишете се в бюлетина на ArtPrice.bg за да получавате винаги актуална информация, директно на Вашия имейл!