НОВИНИ ОТ ARTPRICE.BG
КОЛЕДНА ИЗЛОЖБА в ГАЛЕРИЯ „СЕЗОНИ“ (06.12.2016)
 НАД 50 ПРОИЗВЕДЕНИЯ НА ИЗКУСТВОТО В ГАЛЕРИЯ «СЕЗОНИ» ЗА ВАШИТЕ КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА

Зимата не само идва, но вече е тук! Именно за това по традиция галерия «Сезони» осъществява срещата на много различни художници и скулптори с почитателите на българското изкуство. Поводът е празничната изложба базар, която предлага оригинални произведения – подаръци за предстоящите Коледни и Новогодишни празници.

Целта на галерията и на авторите, които подкрепиха идеята е да помогнем на ценителите на изкуството в навечерието на най-важния християнски празник Коледа да отнесат у дома един оригинален и стойностен подарък за себе си или свой близък. Преживяването на неуловимите и топли моменти, в края на краищата е това, което изкуството прави най-добре.

Всяко произведение е мощен и уникален израз не само за творците, които го създават, но също така и за хората, които го притежават. Изкуството, което подарявате показва колко много държите на човека и цените неговата индивидуалност, чувства, надежди и емоции. За това ние в галерия «Сезони» с радост ще Ви помогнем да изберете най-подходящото произведение. Трудна задача имайки предвид, че над десет автори са обединени в Коледния проект на мениджъра на галерията Маргарита Видралска. Скулптора, живопис, керамика, и графика, всичко от визуалната култура и пластичното изкуство ще насити месец декември в галерия „Сезони“ с празнично настроение и безброй красиви преживявания. Интериорът на галерията ще се изпълни с артистична атмосфера и провокиращо богатство на идеи и креативност.

Авторите: Дора Бонева, Елка Гьорева, Вълчан Петров, Светлин Русев, Ненко Балкански, Вера Лукова, Георги Каракашев, Анатолий Станкулов, Иван Нинов, Антон Цанев, Рафаил Георгиев-Рафо, Магда Абазова, Захари Иванов, Гергана Змийчарова, Петринел Гочев, Албена Щениовска – Еглофф, Юлиан Месса и Силвия Илкова представят над 50 произведения.

Цените на произведенията са атрактивни от 100 лв. до 15 000 лв.

Уютното пространство на галерия "Сезони" очаква гости и любители на изобразителното изкуство до Нова година, със специална отстъпка от 10% за всяко закупено произведение, чаша вино, коледни лакомства и сгряващи напитки.

Подарете си не само красиво произведение,

но и спомен за светлите моменти от живота!

Албена Щениовска
Албена Щениовска
Анатолий Станкулов
Анатолий Станкулов
Антон Цанев
Антон Цанев
Георги Каракашев
Георги Каракашев
Иван Нинов
Иван Нинов
Рафаил Георгиев
Рафаил Георгиев
Вера Лукова
Вера Лукова
Магда Абазова
Магда Абазова
 
Други новини от тази категория
Коментари | 0 коментара

Добавете коментар
  Трябва да се регистрирате от ТУК или да се логнете от полетата в дясно, за да пишете коментари

Лична зона
Вход
Регистрирай се безплатно, участвай и ти!
Регистрирайте се в най-големия некомерисиален български сайт за изкуство и ще можете да разглеждате произведения за продажба, подробна информация за автори и търгове. Можете да публикувате произведения за продажба и търгове, да добавяте информация за автори.
Регистрирай се сега!
Електронeн бюлетин
Запишете се в бюлетина на ArtPrice.bg за да получавате винаги актуална информация, директно на Вашия имейл!