НОВИНИ ОТ ARTPRICE.BG
Арт купон с 15 хиляди души за старта на Пролетния салон в Торонто (23.02.2010)
От 25 до 28 февруари Торонто ще открие пролетния културен сезон със забележително художествено събитие, което ще се състои в бизнес център „Метро”. Със своите около 20 декара изложбено пространство центърът ще привлече към 300 изявени канадски и чуждестранни художници от 14 страни. Панаирът за изкуство е предпочитана дестинация за отбрана публика от ценители и търговци от цяла Северна Америка и Европа. Предлагат се картини за купувачи с различни финансови възможности.
Откриването на салона се превръща в уникално гигантско парти всяка година – над15 хиляди любители на изкуството се сичат тук в първата вечер тъй като входът е свободен. През 2010 най-мащабният арт купон в Канада ще премине под звуците на уърлд музиката. За специалната атмосфера ще се погрижат корейската група перкусионисти и танцьори Йенг-и и легендарните въртящи се дервиши, които пристигат от Турция.
Специален тематичен фокус на тазгодишното експо ще бъде хартията. Ще бъдат представени произведения, изпълнени в различни графични техники (литография, офорт, монотипия и др.). Ще присъстват също така живопис и смесени техники, при които хартията се използва като материал за изграждане на фактура.
Торонто арт експо 2010
Торонто арт експо 2010
Торонто арт експо 2010
Торонто арт експо 2010
 
Други новини от тази категория
Коментари | 0 коментара

Добавете коментар
  Трябва да се регистрирате от ТУК или да се логнете от полетата в дясно, за да пишете коментари

Лична зона
Вход
Регистрирай се безплатно, участвай и ти!
Регистрирайте се в най-големия некомерисиален български сайт за изкуство и ще можете да разглеждате произведения за продажба, подробна информация за автори и търгове. Можете да публикувате произведения за продажба и търгове, да добавяте информация за автори.
Регистрирай се сега!
Електронeн бюлетин
Запишете се в бюлетина на ArtPrice.bg за да получавате винаги актуална информация, директно на Вашия имейл!