НОВИНИ ОТ ARTPRICE.BG
„ПАРИЖКИ ДНЕВНИЦИ” (27.05.2010)
Не е случайно името което Соня Ковачева е дала на своята нова изложба, която ще бъде подредена в галерия „Аросита” в дните от 1 до 13 юни. Чрез експозицията „Парижки дневници” тя иска да сподели част от преживяното в Париж. Град, който авторката описва, като винаги прекрасен.

Привлечена като магнит от невероятното съчетание на традиции и култура, на ежедневие и елитарност, на настроение и духовност, които извират от френската столица, Соня посещава Париж два пъти за последната година. По време на престоя си там, тя успява да натрупа достатъчно впечатления и емоции, които умело пресъздава в произведенията представени ни на тази изложба. Работите са изработени от ръчна авторска хартия и включват различни печатни материали, рисунки и фотографии от града.
„ПАРИЖКИ ДНЕВНИЦИ”
„ПАРИЖКИ ДНЕВНИЦИ”
„ПАРИЖКИ ДНЕВНИЦИ”
„ПАРИЖКИ ДНЕВНИЦИ”
 
Други новини от тази категория
Коментари | 0 коментара

Добавете коментар
  Трябва да се регистрирате от ТУК или да се логнете от полетата в дясно, за да пишете коментари

Лична зона
Вход
Регистрирай се безплатно, участвай и ти!
Регистрирайте се в най-големия некомерисиален български сайт за изкуство и ще можете да разглеждате произведения за продажба, подробна информация за автори и търгове. Можете да публикувате произведения за продажба и търгове, да добавяте информация за автори.
Регистрирай се сега!
Електронeн бюлетин
Запишете се в бюлетина на ArtPrice.bg за да получавате винаги актуална информация, директно на Вашия имейл!